Att söka guldkant

Att söka guldkant

Ingen ska få cancer. Barn ska absolut inte få cancer. Och barn ska inte dö. Det är så fruktansvärt och fel. Men det är tyvärr verkligheten just nu om ett barn får en hjärnstamstumör.

Vad gör man när man får besked om att barnet bara har några månader kvar att leva? Vad gör man när livet stannar och man ska vänta på att barnet dör?

Det finns inga svar på den frågan. Det är så olika för alla. Men vi tror att alla föräldrar känner att man måste försöka göra allt.

Vi satt natt och dag och sökte efter alternativa behandlingar både i Sverige och utomlands. Det pågår studier runt om i världen men som kostar väldigt mycket pengar. Svensk sjukvård hjälper inte till med det utan det får man betala själv. Pengar familjen kanske inte har då ekonomin blir lidande när man inte kan jobba som vanligt under barnets sjukdomstid.

Pengar FÅR inte vara ett hinder om man hittar någon behandling som man vill prova för att det kanske kan hjälpa barnet på något sätt. Remember Noahs mål är att försöka hjälpa till med finansiering av behandlingar och studier.

Vi kom av olika orsaker inte i väg på någon studie eller behandling men för oss blev det väldigt viktigt att ta vara på varje dag vi hade kvar med Noah och försöka skapa ännu mer minnen tillsammans.

Remember Noah vill hjälpa familjen att sätta lite guldkant på tillvaron i en jobbig tid. I stort eller smått. En resa, en aktivitet eller något annat som passar bra just då.

Vi hade förmånen och turen att ha så fina vänner och bekanta som samlade ihop pengar till Noah. När han fick sjukdomsbeskedet och att han skulle dö så önskade han sig två saker, att få resa till Los Angeles och att skaffa en hund.

Saker vi gjorde allt för att uppfylla.  Så vi åkte och skaffade oss mer minnen tillsammans. Minnen som vi tar fram varje dag och som betyder mycket nu när han inte är med oss längre.

Gör så här:

Skriv ett mail till annalena@remembernoah.se eller gerry@remembernoah.se där ni berättar vilka ni är och vad ni önskar få hjälp med.

Ange adress, mail och telefonnummer och personnummer på barnet det gäller.

Skicka även med ett intyg som styrker att barnet drabbats av en hjärnstamstumör.